Birthe Overgaard

parterapi og coaching

Hvem er jeg?

Det handler om kemi

I mit arbejde som parterapeut/coach inddrager jeg, og er opmærksom på, både de mentale/psykologiske, og de kropslige ressourcer, som vi alle besidder.

Jeg har netop gennem min kropsterapeutiske og min kognitiv/systemiske/psykologiske uddannelser blevet meget bevidst om, hvor utrolig effektfuld og meningsgivende det er, at arbejde med det hele menneske.

Vi er alle kommet til verden med både en krop og en psyke. Men mange af os er på livets vej blevet mødt på en måde, så vi har fået “sår”, som har sat sig både i vores krop og vores psyke. Jeg har en personlig erfaring med, hvordan det, både at tage sig af “mit sårede indre barn” psykisk og kropsligt har været helbredende på en måde, jeg ikke havde troet muligt.

Jeg er meget optaget af etik og værdighed, og ser med ydmyghed på den tillid der bliver mig vist. Du ved allerbedst, hvordan det er at være dig !! Ordentlighed i mit arbejde er en vigtig parameter, og du vil bl.a. aldrig opleve, at jeg ikke er parat til at tage imod dig, når vi har en aftalt tid.

Som parterapeut/coach/konfliktmægler modtager jeg naturligvis selv løbende supervision, for til stadighed at sikre min faglige fundering.

Jeg glæder mig til at byde dig VELKOMMEN i mit dejlige terapirum her i Kolding.

JEG HAR PT LUKKET FOR TILGANG AF NYE KLIENTER, MEN ØNSKER DIG ALT GODT I DIN PROCES !!!!!


Uddannelser:

2020-2023 Imago parterapeut
2019 Grundlæggende lederuddannelse
2013-2014 Kognitiv/systemisk coach
2013-2014 Konfliktmægler/mediator
2010-2012 Bodynamic foundation
2004-2006 Systemisk integreret familieterapi – individualterapeut/systemisk/gestalt


Andre relevante kurser/uddannelser:

2014 Krap – kognitiv, ressourcefokuseret, anerkendende pædagogik
2007 Peter Levine – kropslig forløsning af traumer
1997-2000 Pædagoguddannelsen – Holstebro seminarium