Birthe Overgaard

parterapi og coaching

Priser

Det koster samtalerne

Jeg tilbyder en gratis afklarende samtale i telefonen (for par der ønsker parsamtaler gratis info samtale). Her vil vi sammen finde ud af om jeg kan hjælpe dig/jer med det som du/i har behov for.

Samtaler for par

Jeg tilbyder altid en gratis info samtale for par. Det er vigtigt for mig, at i begge har en oplevelse af, at jeg er en person i kan være trygge ved. Tryghed og tillid er vigtigt, når der arbejdes med sårbare emner. Ved info samtalen, præsenteres ligeledes måden jeg arbejder på. Det er først efter denne samtale, i finder ud af om det er det rigtige for jer, at starte i et forløb hos mig.

Sæt altid god tid af til samtalerne, så du/i får tid til at reflektere,  både før og efter samtalerne. Det vil give større udbytte. Jeg prøver at holde tidsgrænserne, men det er vigtigt for mig, at vi får ordentlig sluttet af, så jeg er meget fleksibel i forhold til tid, hvis det er nødvendigt. Meddel gerne i starten af sessionen, hvis i har en deadline.

Jeg modtager naturligvis løbende supervision, for at holde mig fagligt skarp.

Kontakt mig gerne for nærmere info og aftale.

Parsamtaler:

Info samtale                                        ca. 60-90 min.               gratis

Parsamtaler                                         ca. 80-90 min.             950,-kr

Klippekort x 5 samtaler                                                          4250.-kr

Hvad tilbyder jeg omkring samtaler for par?


Coaching og samtaler

Individuel ca. 50-60 min. 650,00 kr.

Hvad tilbyder jeg omkring coaching?


Konflikthåndtering/mediation

Individuel hjælp ca. 50-60 min. 650,00 kr.
Privatpersoner/par pr. time 800,00 kr.
Grupper pr. time 800,00 kr.

Forløb for arbejdspladser kræver altid forudgående aftale i forhold til problemstilling. Honorar aftales inden forløb går i gang. Forløb kan altid afbrydes hvis parterne ønsker det.

Hvad tilbyder jeg omkring konflikthåndtering og mediation?

Generelt

Der betales altid før eller efter hver session, alt efter hvad der passer dig/jer  bedst, med mindre andet er aftalt. Altid kvittering.

Afbud eller ændring af tid, skal ske senest 24 timer inden den pågældende aftale, ellers betales det fulde beløb. (dog undtaget sygdom)

Er min vurdering efter samtalen/samtaler, at jeg ikke kan hjælpe dig/jer videre på vej i forhold til problemløsning, vil jeg ophøre samarbejdet. Jeg vil eventuelt i den forbindelse henvise til andre fagpersoner.