Birthe Overgaard

parterapi og coaching

Priser

Det koster samtalerne

Jeg tilbyder en gratis afklarende samtale i telefonen (for par der ønsker parsamtaler gratis info samtale). Her vil vi sammen finde ud af om jeg kan hjælpe dig/jer med det som du/i har behov for.

Samtaler for par

Lige nu er jeg i gang med en overbygning på mine uddannelser, og tilbyder derfor samtaler til en stærk reduceret pris a 700,00kr. Færdig med teoridel og supervisionsdel. Mangler kun certificering. Modtager naturligvis stadig løbende supervision. Kontakt mig for nærmere info og aftale.

Hvad tilbyder jeg omkring samtaler for par?


Coaching og samtaler

Individuel ca. 50-60 min. 600,00 kr.

Hvad tilbyder jeg omkring coaching?


Konflikthåndtering/mediation

Individuel hjælp ca. 50-60 min. 600,00 kr.
Privatpersoner/par pr. time 800,00 kr.
Grupper pr. time 800,00 kr.

Forløb for arbejdspladser kræver altid forudgående aftale i forhold til problemstilling. Honorar aftales inden forløb går i gang. Forløb kan altid afbrydes hvis parterne ønsker det.

Hvad tilbyder jeg omkring konflikthåndtering og mediation?

Generelt

Der betales kontant eller med Mobilepay før eller efter hver session, med mindre andet aftales. Altid kvittering.

Afbud eller ændring af tid, skal ske senest 24 timer inden den pågældende aftale, ellers betales det fulde beløb. (dog undtaget sygdom)

Er min vurdering efter samtalen/samtaler, at jeg ikke kan hjælpe dig/jer videre på vej i forhold til problemløsning, vil jeg ophøre samarbejdet. Jeg vil eventuelt i den forbindelse henvise til andre fagpersoner.