Birthe Overgaard

parterapi og coaching

Parterapi – Kan det hjælpe os?

Med parterapi er der hjælp at hente for jer der kæmper med konflikter, manglende nærhed og fastlåste mønstre i jeres parforhold. Hvis i vil standse op og tage et valg om at gøre noget ved det, er der virkelig mulighed for en radikal ændring og et nyt boost til jeres kærlighedsliv.

Gør noget godt for dit parforhold. Lav et forebyggende arbejde og søg parterapi. Så skaber du de bedste forudsætninger for et godt forhold.

Hvornår kan parterapi hjælpe og på hvad?

Når parforholdet tager mere energi end det giver, er der grund til at overveje, at opsøge en parterapeut. Er jeres relation præget af uoverensstemmelser, fastlåste mønstre, og ensomhedsfølelser? Føler du/i at gnisten som i havde engang er væk, og det at i stadig er sammen, er en ren praktisk foranstaltning? Eller er der bare gået for meget hverdag i den hjemme hos jer, så jeres kærlighedsliv trænger til et boost, for at blive mere levende og energifyldt?

Situationer som parterapi kan afhjælpe er blandt andet (men ikke begrænset til):

Hvad er Imago?

Imago kan gå ind og opløse fastlåste mønstre og give ny energi til parforholdet. På mange måder er metoden meget enkel, men utrolig virkningsfuld, da der hele tiden er fokus på jeres indbyrdes kontakt. Derfor sidder i over for hinanden i terapi sessionen. Der arbejdes med at reparere og genoprette den gode kontakt. Hertil bruges spejling, som netop hjælper med at i får en ny og bedre forståelse for hinanden. Imago er med til at vække nysgerrighed. Du vil når metoden integreres opleve, at i vil få en langt dybere og bedre kommunikation. Vil du vide mere om Imago? Besøg Imagoforeningen i Danmark.

Parterapi ved en Imago parterapeut

Jeg er certificeret imago parterapeut , og må sige, jeg er meget optaget af denne metode. Har  oplevet, hvordan den har gjort en stor forskel for de par, som har gået hos mig.

Udtalelser fra par som har gået i terapi hos mig:

Vi er et par i starten af 30´erne, der efter mange års parforhold opsøgte imago parterapi hos Birthe. Vi var tynget af fastlåste mønstre og havde brug for hjælp til at lære at kommunikere igen, inden vi skulle tage hul på de næste store livsbegivenheder. Birthe tog varmt imod os og vi har helt fra start følt os velkomne og mødt på en meget personlig måde. Birthe har en positiv tilgang og hun er nede på jorden og empatisk, hvilket har fået os til at føle os godt tilpas. Birthe har været god til at inddrage teorien fra imago, hvor hun tegner og fortæller, samt giver relevante hjemmeøvelser og på indlevende vis har anerkendt og opmuntret os. Vi oplevede også at Birthe var i stand til at kombinere imago med coaching, og det fungerede særlig godt for os. Under Birthes kyndige vejledning har vi oplevet at flytte os rigtig langt som par og med imago har vi fået en nærværende og åben kommunikation tilbage ind i parforholdet. Vi har fået en dybere forståelse af hinanden og fokus på at værdsætte og spejle hinanden. Birthe har gjort det til en tryg oplevelse for os, når det har været svært. Selvom det kan være hårdt at kigge indad, så har det også været positivt og givende. Vi vil varmt anbefale Birthe som imago parterapeut, hvis i som par ønsker at investere i jeres parforhold.      Alice og Kurt                                                                                                        

___________________________________________________________________

Hos Birthe fandt vi et trygt rum, hvor vi turde tage vores udfordringer op, og vi fik god og professionel hjælp til at komme videre.     Karen og Holger                                                                                                                                      

___________________________________________________________________

 

Jeg får under mit uddannelsesforløb grundig sparring og supervision.

John Gottman, en amerikansk psykologisk forsker har lavet omfattende forskning/evidens i forhold til forudsigelse af skilsmisse og parforholds stabilitet. Han fandt ud af, at det ikke er graden af konflikter der afgør om parret bliver sammen, men om parret formår at sikre sig, at reparere og genoprette kontakten efter et kontaktbrud. Ligeledes, at man kender og interesserer sig for hinandens drømme.

Der er to veje at gå for par med knas i parforholdet

Der er to veje at gå – at fortsætte vandringen som nu, og tilstanden fortsætter. Eller I satser på forandring, tager en beslutning om at opsøge hjælp, og får redskaber til at SKABE FORANDRINGEN, der kan redde netop jeres parforhold.

Lad mig hjælpe jer på den rette vej i jeres forhold med Imago terapi. Jeg tilbyder parterapi i Kolding. Book en GRATIS samtale i dag! Se også mine priser for parterapi.

 

Billede af Imago Terapeut Birthe Overgaard der tilbyder parterapi.

Book Gratis samtale


    Hvad koster parterapi?

    Se priser